BEGELEIDING

Download gratis e-book “Meer energie door echt eten”

Meer energie door echt eten width=

Aankomende activiteiten

okt
6
vr
10:30 Eetcafé: Je darmen in balans doo... @ Eet Echt Eten
Eetcafé: Je darmen in balans doo... @ Eet Echt Eten
okt 6 @ 10:30 – 13:30
Eetcafé: Je darmen in balans door Echt Eten @ Eet Echt Eten | Amersfoort | Utrecht | Nederland
In je buik gebeurt het allemaal. Het is je belangrijkste energiecentrale. Daar worden voedingsstoffen opgenomen en afvalstoffen uitgescheiden. Als het tenminste goed gaat in je darmen. Heb je veel chronische klachten dan kan het zomaar[...]
nov
3
vr
10:30 Eetcafé: Je hormonen in balans d... @ Eet Echt Eten
Eetcafé: Je hormonen in balans d... @ Eet Echt Eten
nov 3 @ 10:30 – 13:30
Eetcafé: Je hormonen in balans door Echt Eten @ Eet Echt Eten | Amersfoort | Utrecht | Nederland
‘Hormonen zijn toch die akelige dingen die je leven kunnen verpesten?’ Geldt dat voor jou, wakker liggen van gevogelte en zwembandjes die geleidelijk verschijnen? Dan wordt het tijd dat je leert ontdekken hoe je hormonen[...]
nov
25
za
10:30 Gezond ouder worden met Echt Eten @ Eet Echt Eten
Gezond ouder worden met Echt Eten @ Eet Echt Eten
nov 25 @ 10:30 – 13:30
Gezond ouder worden met Echt Eten @ Eet Echt Eten | Amersfoort | Utrecht | Nederland
We worden steeds ouder. Dat is een leuk vooruitzicht, als je tenminste lekker kunt blijven doen wat je graag doet. Een gezond en energiek lijf kun je daarbij goed gebruiken. Welke rol speelt je dagelijkse[...]

Like ons op facebook

Volg mij op Social Media

Je kunt in mijn praktijk terecht voor verschillende vormen  van individuele begeleiding. Mogelijk heb je vragen op het gebied van je voeding- of leefstijl vanwege chronische klachten?  Misschien gebruik je medicatie en heb je last van de bijwerkingen? Of heb je last van overgewicht en wil je werken aan een leefstijl waarbij je eerlijk én heerlijk leert koken en voor altijd afrekent met je extra kilo’s?

Therapeutische begeleiding is gericht op het creëren van optimale gezondheid door gebruik te maken van zo volwaardig mogelijke voeding. In geval van chronische gezondheidsproblemen zoals diabetes, hoge bloeddruk, een te hoog cholesterolgehalte of overgangsklachten geef ik je voedingsadviezen op maat. Ik begeleid je naar een gezondere leefstijl waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Afhankelijk van je lichamelijke conditie kan (tijdelijke) aanvulling met supplementen onderdeel van de begeleiding uitmaken. In het Eet je Fit programma neem ik je 12 weken aan de hand, zo zet je de benodigde stappen afgestemd op jouw situatie en tempo.

Gewichtscoaching  leidt tot een blijvend gezond gewicht. Daarbij is het belangrijk om structureel gezonder te gaan eten én meer beweging in te bouwen in je dagelijks leven. Het doelgerichte stappenplan Eet je fit helpt jou geleidelijk op weg naar een nieuw eetpatroon. Zo raak je langzaam de overtollige kilo’s kwijt.

Individuele begeleiding kost € 95 per los consult. (Gedeeltelijke) vergoeding is mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, afhankelijk van de polisvoorwaarden van je verzekering.

Begeleiding in je eigen keuken betekent hulp op maat en bij je thuis. Bijvoorbeeld bij de organisatie van het boodschappen doen, of bij de organisatie en/of uitvoering van gezond koken. Leren koken om zelfstandig te kunnen (blijven) wonen is een ook optie. Andere begeleidingsgebieden kunnen zijn: meer structuur in het koken bereiken of de praktische omgang met alle materialen. Zo zou je met minder inspanning of beter op tijd kunnen koken. Indien de begeleiding past in de AWBZ zorg (Persoonsgebonden budget) dan wordt er gewerkt op basis van een zorgplan. Voor begeleiding vanuit een PGB gelden aparte tarieven.

Als je meer wilt weten neem dan graag contact op.

Pin It on Pinterest