EET ECHT EETCAFÉ

Gezellig aan mijn keukentafel, leren, ruiken en proeven

Download gratis e-book “Meer energie door echt eten”

Meer energie door echt eten width=

Aankomende activiteiten

okt
6
vr
10:30 Eetcafé: Je darmen in balans doo... @ Eet Echt Eten
Eetcafé: Je darmen in balans doo... @ Eet Echt Eten
okt 6 @ 10:30 – 13:30
Eetcafé: Je darmen in balans door Echt Eten @ Eet Echt Eten | Amersfoort | Utrecht | Nederland
In je buik gebeurt het allemaal. Het is je belangrijkste energiecentrale. Daar worden voedingsstoffen opgenomen en afvalstoffen uitgescheiden. Als het tenminste goed gaat in je darmen. Heb je veel chronische klachten dan kan het zomaar[...]
nov
3
vr
10:30 Eetcafé: Je hormonen in balans d... @ Eet Echt Eten
Eetcafé: Je hormonen in balans d... @ Eet Echt Eten
nov 3 @ 10:30 – 13:30
Eetcafé: Je hormonen in balans door Echt Eten @ Eet Echt Eten | Amersfoort | Utrecht | Nederland
‘Hormonen zijn toch die akelige dingen die je leven kunnen verpesten?’ Geldt dat voor jou, wakker liggen van gevogelte en zwembandjes die geleidelijk verschijnen? Dan wordt het tijd dat je leert ontdekken hoe je hormonen[...]
nov
25
za
10:30 Gezond ouder worden met Echt Eten @ Eet Echt Eten
Gezond ouder worden met Echt Eten @ Eet Echt Eten
nov 25 @ 10:30 – 13:30
Gezond ouder worden met Echt Eten @ Eet Echt Eten | Amersfoort | Utrecht | Nederland
We worden steeds ouder. Dat is een leuk vooruitzicht, als je tenminste lekker kunt blijven doen wat je graag doet. Een gezond en energiek lijf kun je daarbij goed gebruiken. Welke rol speelt je dagelijkse[...]

Like ons op facebook

Volg mij op Social Media

Ruud van der Graaf, fotografie met een glimlach’

Eet-Echt-Eetcafé

In het Eet-echt-eetcafé leer je dat overgewicht, darmklachten, overgangs-of hormonale klachten veel te maken hebben met wat je elke dag eet. Een handige sleutel want je krijgt natuurlijk ook aangereikt wat je kunt doen om zélf weer regisseur te worden van je gezondheid. Er is in het Eetcafé ruimte voor al je vragen en je krijgt tips waarmee je zelf thuis aan de slag kunt. Aansluitend eten we een biologische lunch die past bij het betreffende thema. Leer hoe voeding jouw medicijn kan zijn!

Ben je benieuwd wat Echt Eten voor jouw lijf kan doen, schuif dan eens aan. Recepten en informatie krijg je na afloop toegestuurd. De aanmeldknop vind je kan onderaan deze pagina.


Agenda Eet-echt-Eetcafé 2017:

Vrijdag 6 oktober 2017: Je darmen in balans door Echt Eten.

In je buik gebeurt het allemaal. Het is je belangrijkste energiecentrale. Daar worden voedingsstoffen opgenomen en afvalstoffen uitgescheiden. Als het tenminste goed gaat in je buik. Heb je veel chronische klachten, dan kan het zomaar zijn dat het bij jou andersom gaat: je scheidt dan voedingsstoffen uit(dan produceer je dure poep…) en neemt afvalstoffen op. Hoe kan Echt Eten zorgen voor een gezonde darmfunctie. Kom je ook?

Aanmelden kan onderaan deze pagina

Vrijdag 3 november 2017: Grip op je hormonen met Echt Eten.

Als jij helemaal klaar bent met je opvliegers en ander hormonaal gespuis moet je echt aanschuiven bij dit Eetcafé. Het wordt steeds duidelijker dat hormonen intensief samenwerken, als een soort orkest. Als er ééntje uit balans raakt, draaien de anderen gemakkelijk mee. Welke voeding helpt je hormonen weer in balans? Daar gaat het over. Schuif je lekker aan?

Aanmelden kan onderaan deze pagina

Zaterdag 25 november 2017: Gezond ouder worden, hoe doe je dat?

We worden allemaal ouder en ouder, 100 + worden is al lang geen uitzondering meer. Dat is natuurlijk leuk en het is helemaal fijn als je dan zo lang mogelijk kunt blijven doen wat je graag doet. Gezondheid is dan voorwaarde nummer 1. Je dagelijkse voeding speelt daarbij een hoofdrol, dat wordt steeds duidelijker. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Hoe zorg je voor voldoende gezonde vetten, zodat je brein blijft functioneren. En hoe houd je een gezond gewicht, zodat je lekker kunt blijven spelen en bewegen met je (klein)kinderen. Daar gaat dit Eetcafé over. Schuif je gezellig aan?

Aanmelden kan onderaan deze pagina

Het laatste Eet-écht-eetcafé had als thema: Een gezond gewicht voor altijd. Een gezellige groep dames wisselende tips & trics uit. We genoten van een (H)eerlijke biologische lunch. Baas worden in eigen pan is de eerste stap op weg naar een gezond gewicht, zelf Echt Eten koken, zonder pakjes en zakjes. We lunchten met een Afrikaanse pompoensoep, speltdesembrood met eisalade en een herfstsalade met avocadodressing.

Plaats en tijd

 Met enige regelmaat op vrijdag- of zaterdagochtend van 10:30 – 13:30 uur, inclusief lunch

Waar? Bij mij thuis aan de keukentafel: Hobbemastraat 45, 3817 PR Amersfoort
Kosten: € 32,50 per keer inclusief de lunch.
Elk Eetcafé is er één stoel gratis beschikbaar voor als jij meer wilt weten over voeding en jouw gezondheid, en de deelname kosten te hoog voor je zijn. Schroom niet en stuur me gerust een email als je hier een keer gebruik van wilt maken. Je bent heel erg welkom!
Ik ontmoet je graag en neem je vriend(in), je buurvrouw of je moeder ook mee!

Aanmelden voor een enkel eetcafé € 32,50

eet echt eten - eetcafe

Pin It on Pinterest