REACTIES VAN CLIËNTEN

Download gratis e-book “Meer energie door echt eten”

Meer energie door echt eten width=

Aankomende activiteiten

okt
6
vr
10:30 Eetcafé: Je darmen in balans doo... @ Eet Echt Eten
Eetcafé: Je darmen in balans doo... @ Eet Echt Eten
okt 6 @ 10:30 – 13:30
Eetcafé: Je darmen in balans door Echt Eten @ Eet Echt Eten | Amersfoort | Utrecht | Nederland
In je buik gebeurt het allemaal. Het is je belangrijkste energiecentrale. Daar worden voedingsstoffen opgenomen en afvalstoffen uitgescheiden. Als het tenminste goed gaat in je darmen. Heb je veel chronische klachten dan kan het zomaar[...]
nov
3
vr
10:30 Eetcafé: Je hormonen in balans d... @ Eet Echt Eten
Eetcafé: Je hormonen in balans d... @ Eet Echt Eten
nov 3 @ 10:30 – 13:30
Eetcafé: Je hormonen in balans door Echt Eten @ Eet Echt Eten | Amersfoort | Utrecht | Nederland
‘Hormonen zijn toch die akelige dingen die je leven kunnen verpesten?’ Geldt dat voor jou, wakker liggen van gevogelte en zwembandjes die geleidelijk verschijnen? Dan wordt het tijd dat je leert ontdekken hoe je hormonen[...]
nov
25
za
10:30 Gezond ouder worden met Echt Eten @ Eet Echt Eten
Gezond ouder worden met Echt Eten @ Eet Echt Eten
nov 25 @ 10:30 – 13:30
Gezond ouder worden met Echt Eten @ Eet Echt Eten | Amersfoort | Utrecht | Nederland
We worden steeds ouder. Dat is een leuk vooruitzicht, als je tenminste lekker kunt blijven doen wat je graag doet. Een gezond en energiek lijf kun je daarbij goed gebruiken. Welke rol speelt je dagelijkse[...]

Like ons op facebook

Volg mij op Social Media

Hilda, ik vind het leuk met je te delen dat ik drie weken op vakantie ben geweest, en dat ik voor het eerst sinds jaaaaaaaren niet terug kom met me ‘dik voelen’, en er geen kilo’s bij heb gegeten. De boekweit, pitten, abrikozen, noten enz hadden een eigen kratje en gingen mee, het ging perfect! Ik hoop dat er meer mensen de weg naar jou vinden. Ik ga vrolijk verder.

Paulien

Ik heb vanmorgen weer zo lekker ontbeten en mijn lunch voor het werk klaar gemaakt! Ik wil je zeggen dat ik erg blij ben met je tips. Het lukt me heel goed en het bijzondere vind ik dat ik me veel meer verzadigd voel. Het voelt voor mezelf alsof eten eerst mijn ‘vijand’ was en nu langzamerhand ‘mijn vriend’ wordt. Ik kook veel uit het boek en heb inmiddels het andere boek ook aangeschaft. Voorlopig ga ik nog even door op deze manier.

Paulien

Na een baarmoederoperatie bleef ik behoorlijk darmproblemen houden. Ik had vooral last van een opgeblazen buik, buikpijn klachten en obstipatie. Dit was de reden dat ik een afspraak heb gemaakt met Hilda. Zij luisterde goed naar mijn verhaal en stelde vervolgens een aantal gerichte vragen. Tegenwoordig begint mijn dag met havermoutpap, gelukkig vind ik het lekker en ik eet weinig of geen producten waar suiker en/of tarwe in is verwerkt. Ik voel me weer helemaal fit, mede dankzij de adviezen van Hilda. Wat ik ook als heel prettig heb ervaren, is dat Hilda na een aantal weken contact opneemt om te vragen hoe het met je gaat.

Carla

Hilda gaf hele toegankelijke informatie over de rol van eiwitten in ons voedsel, voor mij een onontgonnen terrein. De bijpassende gerechten waren lekker. Ik heb de rest van de dag nog maar weinig gegeten of gesnoept, dus de informatie klopt dat voldoende eiwit de behoefte aan eten of snoepen kan verminderen.

Andrea

De informatie die jij ons gaf, in combinatie met de uitwisseling tussen de deelnemers, heeft mij vooral het volgende bewustzijn opgeleverd: Ik wil vooral focussen op gezonde en opbouwende voeding, daarmee zal als vanzelf de behoefte aan niet opbouwende voeding verdwijnen. Doordat gezond komt en ongezond verdwijnt, voel ik me twee keer lekkerder!

Carla

Bedankt voor je Ebook! Het zet al je tips uit je café’s mooi bij elkaar.
Heel langzaam maar zeker sluipen je raadgevingen door in ons huishouden.
De kasten zien er al anders uit! Havermout, speltbrood, alfalfa, vijgen, etc.! Heerlijk.
Mijn darmen zijn weer meer op orde en ik houd het langer uit zonder tussendoortjes.
Heel langzaam is mijn gewicht ook enkele kilo’s gedaald. Voel me sterker.

Eline

Pin It on Pinterest