Een inspiratie lunch, wat is het?

In de inspiratielunches ontdek je dat vrijwel alle gezondheidsklachten te maken hebben met dat wat je elke dag eet. Overgewicht, hormonale klachten, darmproblemen en zelfs psychische klachten zijn grotendeels gerelateerd aan je voeding en leefstijl. Een handige sleutel want je krijgt in de voorafgaande presentatie meteen aangereikt wat je thuis kunt doen om zelf de regisseur te worden van je gezondheid. Er is ruimte voor al je vragen en je krijgt veel praktische tips. Na de presentatie geniet je van een biologische Echt Eten lunch die aansluit bij het thema. ‘Voeding en leefstijl als medicijn’ zoals de wijze Hippocrates al lang geleden wist!

Ben jij benieuwd wat Echt Eten voor jouw gezondheid kan doen, schuif dan eens aan. Recepten en informatie krijg je na afloop toegestuurd. 

Wanneer:

Maandag van 10:30 – 13:30 uur inclusief Echt Eten lunch:

Thema's:

  • ma 9 september: Koolhydraatarm eten, meer energie en veel gemakkelijker afvallen. Er is veel verwarring over dit onderwerp. De gezonde koolhydraten haal je vooral uit groenten en fruit. En de koolhydraten uit granen en zetmeel, daar heb je echt veel minder van nodig. Eet in plaats daarvan meer gezonde vetten en je bent veel langer verzadigd. Hoe werk je aan een gezond eetpatroon dat je 80% van de tijd kunt volhouden. 20% van de tijd kun je dan buiten de lijntjes kleuren;-). Doe je mee?
  • ma 25 november: Gezonde darmen door anders eten.'Ziekte zetelt in de darm' wisten de oude geneesheren al. We zijn de inzichten hierover een beetje kwijtgeraakt. Als ziekte in de darm zetelt, dan moet je gezondheid ook daar zoeken, logisch toch? Niet alleen lichamelijke, maar ook psychische klachten zoals depressie en wisselende stemmingen ontstaan in de darm. Daar worden geluksstofjes als serotonine of dopamine aangemaakt, als het goed is. Wordt je darm gezonder, dan heeft dat effect op je hele lichaam en geest. Ben jij er bij?

Waar: De Oude Viltfabriek, Arnhemseweg 47, 3817 CA Amersfoort

Hoe laat: 10.30-13.30 uur: Presentatie en aansluitend Inspiratielunch

Kosten: € 20,00 per keer inclusief Echt Eten lunch te voldoen na aanmelding. € 7,50 voor deelnemers aan het leefstijlprogramma Lopen op Maandag

Ja, ik lunch graag mee