Calendar

nov
25
za
Gezond ouder worden met Echt Eten @ Eet Echt Eten
nov 25 @ 10:30 – 13:30


We worden steeds ouder. Dat is een leuk vooruitzicht, als je tenminste lekker kunt blijven doen wat je graag doet. Een gezond en energiek lijf kun je daarbij goed gebruiken. Welke rol speelt je dagelijkse voeding bij de aanpak van bijvoorbeeld stijfheid in gewrichten, behoud van gezonde botten? Naast natuurlijk regelmatig bewegen, is er veel wat je zelf kunt doen om gezond ouder te worden. Benieuwd? Schuif dan lekker aan.

Ja, ik eet graag mee!

jan
5
vr
Proef je Dans, voorproefje met Echt Eten lunch @ Het VlinderHuys
jan 5 hele dag
jan
19
vr
Eetcafé: Gezond gewicht door Echt Eten @ Eet Echt Eten
jan 19 @ 10:30 – 13:30

Heb jij ook de feestdagen net weer achter de rug. Lastig om op een gezonde manier om te gaan met het overvloedige aanbod aan feest-eten. Toch is dat te leren, bewust keuzes maken zodat je een gewicht bereikt dat bij je past en dat je voor altijd stabiel houdt. Het geheim is ánders eten, zo dat je bloedsuikerspiegel in balans blijft en het hormoon insuline zich kalm houdt. (Teveel) insuline zorgt voor vetopslag vooral rond je middel. Het bekende zwembandje. Tijdens het Eetcafé leer je hoe je insuline in toom houdt en echt gezonde keuzes maakt waarmee je lekker lang verzadigd blijft. Inderdaad; voldoende eiwitten en ja, gezonde vetten! Eet je mee?

Ja, ik eet graag mee!

gezond afvallen

jan
27
za
Leven in Balans, rust in je lijf en in je hoofd @ Het VlinderHuys
jan 27 hele dag
feb
16
vr
Eetcafé: Je darmen in balans door Echt Eten @ Eet Echt Eten
feb 16 @ 10:30 – 13:30

maagdarmIn je buik gebeurt het allemaal. Het is je belangrijkste energiecentrale. Daar worden voedingsstoffen opgenomen en afvalstoffen uitgescheiden. Als het tenminste goed gaat in je darmen. Heb je veel chronische klachten dan kan het zomaar zijn dat het bij jou precies andersom gaat: dat je voedingstoffen uitscheidt ( dan produceer je dure poep …) en afvalstoffen opneemt. Hoe kun je door Echt Eten werken aan een gezonde darmfunctie. Ja, ik eet graag mee!

mrt
16
vr
Eetcafé: Je hormonen in balans door Echt Eten @ Eet Echt Eten
mrt 16 @ 10:30 – 13:30

Gezonde vetten‘Hormonen zijn toch die akelige dingen die je leven kunnen verpesten?’ Geldt dat voor jou, wakker liggen van gevogelte en zwembandjes die geleidelijk verschijnen? Dan wordt het tijd dat je ontdekt hoe je hormonen samenwerken. Wist je trouwens dat vrijwel alle lichaams functies bestuurd worden door je hormonen? Je stemming, je slaap, je energieniveau, je spijsvertering en ja, ook je gewicht. Nieuwsgierig hoe je dat met Echt Eten kunt sturen? Schuif dan vooral aan.

Ja, ik eet graag mee!.

Pin It on Pinterest