REACTIES VAN CLIËNTEN

Download gratis e-book “Meer energie door echt eten”

Meer energie door echt eten width=

Aankomende activiteiten

nov
25
za
10:30 Gezond ouder worden met Echt Eten @ Eet Echt Eten
Gezond ouder worden met Echt Eten @ Eet Echt Eten
nov 25 @ 10:30 – 13:30
Gezond ouder worden met Echt Eten @ Eet Echt Eten | Amersfoort | Utrecht | Nederland
We worden steeds ouder. Dat is een leuk vooruitzicht, als je tenminste lekker kunt blijven doen wat je graag doet. Een gezond en energiek lijf kun je daarbij goed gebruiken. Welke rol speelt je dagelijkse[...]
jan
5
vr
hele dag Proef je Dans, voorproefje met E... @ Het VlinderHuys
Proef je Dans, voorproefje met E... @ Het VlinderHuys
jan 5 hele dag
Proef je Dans, voorproefje met Echt Eten lunch @ Het VlinderHuys | Amersfoort | Utrecht | Nederland
Meer informatie over Proef je dans en aanmelden
jan
19
vr
10:30 Eetcafé: Gezond gewicht door Ech... @ Eet Echt Eten
Eetcafé: Gezond gewicht door Ech... @ Eet Echt Eten
jan 19 @ 10:30 – 13:30
Eetcafé: Gezond gewicht door Echt Eten @ Eet Echt Eten | Amersfoort | Utrecht | Nederland
Heb jij ook de feestdagen net weer achter de rug. Lastig om op een gezonde manier om te gaan met het overvloedige aanbod aan feest-eten. Toch is dat te leren, bewust keuzes maken zodat je[...]
feb
16
vr
10:30 Eetcafé: Je darmen in balans doo... @ Eet Echt Eten
Eetcafé: Je darmen in balans doo... @ Eet Echt Eten
feb 16 @ 10:30 – 13:30
Eetcafé: Je darmen in balans door Echt Eten @ Eet Echt Eten | Amersfoort | Utrecht | Nederland
In je buik gebeurt het allemaal. Het is je belangrijkste energiecentrale. Daar worden voedingsstoffen opgenomen en afvalstoffen uitgescheiden. Als het tenminste goed gaat in je darmen. Heb je veel chronische klachten dan kan het zomaar[...]
mrt
16
vr
10:30 Eetcafé: Je hormonen in balans d... @ Eet Echt Eten
Eetcafé: Je hormonen in balans d... @ Eet Echt Eten
mrt 16 @ 10:30 – 13:30
Eetcafé: Je hormonen in balans door Echt Eten @ Eet Echt Eten | Amersfoort | Utrecht | Nederland
‘Hormonen zijn toch die akelige dingen die je leven kunnen verpesten?’ Geldt dat voor jou, wakker liggen van gevogelte en zwembandjes die geleidelijk verschijnen? Dan wordt het tijd dat je ontdekt hoe je hormonen samenwerken.[...]

Like ons op facebook

Volg mij op Social Media

Binnen twee maanden suikerziekte onder controle

In augustus 2017 kreeg ik de diagnose suikerziekte. Mijn eerste reactie was, ‘ik wil niet aan de medicatie. In overleg met de behandeld arts kreeg ik hiervoor uitstel. Voorwaarde was dat ik 10 kilo zou afvallen in drie maanden. Mijzelf kennende was ik er van overtuigd dat mij dat zou lukken. Hoewel ik altijd al een voorliefde voor voeding heb, had ik echter geen idee wat een verantwoorde en effectieve manier zou zijn. In mijn beeld bestond er alleen zo iets als een uithongeringstechniek. Mijn vraag aan Hilda was dan ook: “wil je me helpen om in korte tijd op een gezonde manier af te vallen rekening houdend met mijn suikerziekte”. 

Nu eind oktober 2017 ben ik 7 kilo afgevallen. En de afgelopen periode was echt totaal geen straf. Ik heb met de tips van Hilda elke dag lekker gegeten, mijn suikerspiegel in evenwicht gebracht en geleerd welke combinaties goed samengaan. Ik heb weer spirit om mijn hobby op te pakken. 

En de resultaten van deze aanpak zijn ook nog eens geweldig. Er is een dusdanige daling in de suikerwaarden, dat er van suikerziekte geen sprake meer is. En dat alles in net iets meer dan twee maanden tijd. Dank je wel Hilda voor jouw professionele ondersteuning en prettige inspiratie in dit proces!

Nienke

Gezond eten, ook op vakantie gaat dat easy peasy

Hilda, ik vind het leuk met je te delen dat ik drie weken op vakantie ben geweest, en dat ik voor het eerst sinds jaaaaaaaren niet terug kom met me ‘dik voelen’, en er geen kilo’s bij heb gegeten. De boekweit, pitten, abrikozen, noten enz hadden een eigen kratje en gingen mee, het ging perfect! Ik hoop dat er meer mensen de weg naar jou vinden. Ik ga vrolijk verder.

Paulien

‘Eten is weer mijn vriend geworden, in plaats van mijn vijand’… 

Ik heb vanmorgen weer zo lekker ontbeten en mijn lunch voor het werk klaar gemaakt! Ik wil je zeggen dat ik erg blij ben met je tips. Het lukt me heel goed en het bijzondere vind ik dat ik me veel meer verzadigd voel. Het voelt voor mezelf alsof eten eerst mijn ‘vijand’ was en nu langzamerhand ‘mijn vriend’ wordt. Ik kook veel uit het boek en heb inmiddels het andere boek ook aangeschaft. Voorlopig ga ik nog even door op deze manier.

Paulien

 Chronische klachten beginnen vaak in de darmen, de oplossing dus ook…

Na een baarmoederoperatie bleef ik behoorlijk darmproblemen houden. Ik had vooral last van een opgeblazen buik, buikpijn klachten en obstipatie. Dit was de reden dat ik een afspraak heb gemaakt met Hilda. Zij luisterde goed naar mijn verhaal en stelde vervolgens een aantal gerichte vragen. Tegenwoordig begint mijn dag met havermoutpap, gelukkig vind ik het lekker en ik eet weinig of geen producten waar suiker en/of tarwe in is verwerkt. Ik voel me weer helemaal fit, mede dankzij de adviezen van Hilda. 

Carla

Gezondheid, belangrijker dan een paar kilo’s meer of minder

De informatie die jij ons gaf, in combinatie met de uitwisseling tussen de deelnemers, heeft mij vooral het volgende bewustzijn opgeleverd: Ik wil vooral focussen op gezonde en opbouwende voeding, daarmee zal als vanzelf de behoefte aan niet opbouwende voeding verdwijnen. Doordat gezond komt en ongezond verdwijnt, voel ik me twee keer lekkerder!

Carla

Bedankt voor je Ebook! Het zet al je tips uit je café’s mooi bij elkaar.
Heel langzaam maar zeker sluipen je raadgevingen door in ons huishouden.
De kasten zien er al anders uit! Havermout, speltbrood, alfalfa, vijgen, etc.! Heerlijk.
Mijn darmen zijn weer meer op orde en ik houd het langer uit zonder tussendoortjes.
Heel langzaam is mijn gewicht ook enkele kilo’s gedaald. Voel me sterker.

Eline

Pin It on Pinterest