Let op: ivm met de huidige corona-regels zijn er voorlopig geen inspiratielunches 

Een inspiratie lunch, wat is het?

In de inspiratielunches ontdek je dat vrijwel alle gezondheidsklachten te maken hebben met dat wat je elke dag eet. Overgewicht, hormonale klachten, darmproblemen en zelfs psychische klachten zijn grotendeels gerelateerd aan je voeding en leefstijl. Een handige sleutel want je krijgt in de voorafgaande presentatie meteen aangereikt wat je thuis kunt doen om zelf de regisseur te worden van je gezondheid. Er is ruimte voor al je vragen en

 

Je krijgt veel praktische tips. Na de presentatie geniet je van een biologische Echt Eten lunch die aansluit bij het thema.

Ben jij benieuwd wat Echt Eten voor jouw gezondheid kan doen, schuif dan eens aan. Recepten en informatie krijg je na afloop toegestuurd. 

 

Op maandag van 10:30 – 13:30 uur

  •  'Slaap je gezond'

Een lunchcafé over slapen, huh? Toch heeft wat je eet alles te maken met hoe ontspannen je bent en hoe goed en diep je slaapt. Tijdens je slaap herstelt je lichaam, zie het als een reset. Hoe meer gezonde voedingsstoffen je binnenkrijgt, hoe beter verloopt dit nachtelijk herstel. Heb jij slaapproblemen dan kan het zijn dat je lichaam 's nachts met andere zaken bezig is dan herstellen. Dat houdt je uit je slaap of zorgt ervoor dat je licht of te kort slaapt. Andersom heeft de kwaliteit van je slaap veel invloed op je eetgedrag de volgende dag. Ben je al moe als je wakker wordt? Dan grijp je waarschijnlijk eerder naar 'snelle suikers' om weer energie te voelen. Zo heb je al snel een vicieuze cirkel. Ben jij er aan toe om dit te doorbreken, meld je dan aan.

Waar: Hetties Kookschool, Verhoevenstraat 89, 3811 PL Amersfoort

Hoe laat: 10.30-13.30 uur: Presentatie en aansluitend Inspiratielunch

Kosten: € 35,00 per keer inclusief Echt Eten lunch te voldoen na aanmelding. € 25,00 voor deelnemers aan het programma Lopen op Maandag

Ja, ik lunch graag mee