• darkblurbg

Wil jij op een eenvoudige manier méér energie krijgen, jouw gezonde gewicht vinden en gezond 100 worden?

Loop dan mee op Maandag. Marcelle van der Veen, arboverpleegkundige en trainer Bewust Hardlopen en Hilda Mossink, voedings- en leefstijlcoach bij Eet Echt Eten helpen je op weg.

Lopen op Maandag is een laagdrempelig leefstijlprogramma. Al wandelend delen we eenvoudige tips gericht op het bewaken van de balans tussen voeding, beweging en ontspanning. We maken wekelijks een frisse wandeltocht. Je hoofd waait lekker door, zodat je de week ontspannen begint. Verder doen we onderweg wat eenvoudig rek- en strekwerk en lopen een tempo waarbij jij je eigen ritme bepaalt. En je ontmoet ook nog leuke medewandelaars!

Lopen op maandag wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Amersfoort

Meedoen kan via een abonnement. Wat krijg je daarvoor?

  • Elke maandagochtend een wandeling in Den Treek van 08:30-09.45 uur. We starten vanaf de grote parkeerplaats aan de Dodeweg, ter hoogte van de fietsburg over de A28.
  • 1x per kwartaal organiseren we een Klompenpad route met samen koffie drinken na afloop.
  • Krijg antwoord op jouw persoonlijke gezondheids- of beweegvraag tijdens de wandeling.
  • 1x per kwartaal een inspiratielunch: een korte wandeling, vervolgens een presentatie rondom een gezondheidsthema. Daarna genieten we van een gezonde lunch. Deelname aan de presentatie en lunch is voor jou als deelnemer € 12,50 te voldoen bij aanmelding.
  • Regelmatig ontvang je een inspiratieblog, recept, beweegtips of ontspanningsoefening per email.
  • Alle activiteiten zijn op maandag.

In augustus 2020 houden we een zomerstop.

Deelnamekosten:

  • Lidmaatschap: € 12,50 per maand en is maandelijks opzegbaar met een maand opzegtermijn.
  • Betaling gaat via een automatische overschrijving.
  • Onderaan de pagina vind je een aanmeld-knop.

Introducees zijn welkom, zij mogen twee keer gratis meelopen. Ook bij de inspiratielunch zijn introducees welkom, zij betalen € 25.00 per inspiratielunch. 

Programma 2020

Voor de Inspiratielunch verzamelen we op de Arnhemseweg 47 bij De oude Viltfabriek. Daar kun je je fiets stallen. Marcelle wandelt met de groep van 9:30-10:30 in het Heiligenberg park. Daarna volgt een presentatie met aansluitend een Echt Eten lunch tot ongeveer 13:30 uur. Kosten € 12,50 graag voldoen bij aanmelding via onderstaande knop. 

  • 28 september: Inspiratielunch thema: Hoe word ik een vetverbrander? Als gewicht verliezen alsmaar niet lukt kan het zijn dat jouw lichaam afgesteld staat op het verbranden van suikers (glucose). Om jouw ideale gewicht te bereiken helpt het als je lichaam vetten gaat gebruiken als brandstof. En jij kunt het een en ander doen om een vetverbrander te worden: drie volwaardige maaltijden per dag gebruiken zonder tussendoortjes, én de juiste vetten eten. Veel te lang zijn we misleid met 0 % vet en lightproducten. Gezonde vetten, ze zijn echt onmisbaar voor je gezondheid en om af te kunnen vallen. Ja écht! Ben jij er bij?

Meer informatie over de inspiratie lunches vind je hier

Ik wil graag meer informatie over Lopen op Maandag