• darkblurbg

Let op ivm corona: Lopen op Maandag gaat vanaf 11 mei weer van start in twee kleine groepen en met onderling 1.5 meter afstand

Wil jij op een eenvoudige manier méér energie krijgen, jouw gezonde gewicht vinden en gezond 100 worden?

Loop dan mee op Maandag. Marcelle van der Veen, arboverpleegkundige en trainer Bewust Hardlopen en Hilda Mossink, voedings- en leefstijlcoach bij Eet Echt Eten helpen je op weg.

Lopen op Maandag is een laagdrempelig leefstijlprogramma. Al wandelend delen we eenvoudige tips gericht op het bewaken van de balans tussen voeding, beweging en ontspanning. We maken wekelijks een frisse wandeltocht. Je hoofd waait lekker door, zodat je de week ontspannen begint. Verder doen we onderweg wat eenvoudig rek- en strekwerk en lopen een tempo waarbij jij je eigen ritme bepaalt. En je ontmoet ook nog leuke medewandelaars!

Lopen op maandag wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Amersfoort

Meedoen kan via een abonnement. Wat krijg je daarvoor?

 • Elke maandagochtend een wandeling in Den Treek van 08:30-09.45 uur. We starten vanaf de grote parkeerplaats aan de Dodeweg, ter hoogte van de fietsburg over de A28.
 • 1x per kwartaal organiseren we een Klompenpad route met samen koffie drinken na afloop.
 • Krijg antwoord op jouw persoonlijke gezondheids- of beweegvraag tijdens de wandeling.
 • 1x per kwartaal een inspiratielunch: een korte wandeling, vervolgens een presentatie rondom een gezondheidsthema. Daarna genieten we van een gezonde lunch. Deelname aan de presentatie en lunch is voor jou als deelnemer € 12,50 te voldoen bij aanmelding.
 • Elke twee weken ontvang je een inspiratieblog, recept, beweegtips of ontspanningsoefening per email.
 • Alle activiteiten zijn op maandag.

In augustus 2020 houden we een zomerstop.

Deelnamekosten:

 • Lidmaatschap: € 12,50 per maand en is maandelijks opzegbaar met een maand opzegtermijn.
 • Betaling gaat via een automatische overschrijving.
 • Onderaan de pagina vind je een aanmeld-knop.

Introducees zijn welkom, zij mogen twee keer gratis meelopen. Ook bij de inspiratielunch zijn introducees welkom, zij betalen € 25.00 per inspiratielunch. 

Programma 2020

De data voor klompenpadwandelingen en inspiratielunches worden bekendgemaakt zodra de maatregelen dat weer toelaten.

Voor de Inspiratielunch verzamelen we op de Arnhemseweg 47 bij De oude Viltfabriek. Daar kun je je fiets stallen. Marcelle wandelt met de groep van 9:30-10:30 in het Heiligenberg park. Daarna volgt een presentatie met aansluitend een Echt Eten lunch tot ongeveer 13:30 uur. Kosten € 12,50 graag voldoen bij aanmelding via onderstaande knop. 

 • Klompenpadwandeling naar Landgoed de Paltz in Soesterberg.
 • Datum?? thema: Alles draait om je hormonen is de titel van een boek van Rineke Dijkinga. Hoe ingenieus het hormoonstelsel met elkaar samenwerkt legt Rineke in dit boek haarfijn uit. Tijdens deze inspiratielunch zoomen we er dieper op in. 99% van onze stofwisseling wordt aangestuurd door hormonen. En zeker niet alleen maar tijdens je puberjaren of de overgang. Hormonen werken met elkaar samen zoals een orkest. Speelt er eentje vals, dan raakt de rest ook in de war. Hoe houd je de boel in balans? Ben je er bij?
 • Datum?? Inspiratielunch thema: Hoe word ik een vetverbrander?

Meer informatie over de inspiratie lunches vind je hier

Ik wil graag meer informatie over Lopen op Maandag