• darkblurbg

Wil jij op een eenvoudige manier méér energie krijgen, jouw gezonde gewicht vinden en gezond 100 worden?

Loop dan mee op Maandag. Marcelle van der Veen, arboverpleegkundige en trainer Bewust Hardlopen en Hilda Mossink, voedings- en leefstijlcoach bij Eet Echt Eten helpen je op weg.

Lopen op Maandag is een laagdrempelig leefstijlprogramma. Al wandelend delen we eenvoudige tips gericht op het bewaken van de balans tussen voeding, beweging en ontspanning. We maken wekelijks een frisse wandeltocht. Je hoofd waait lekker door, zodat je de week ontspannen begint. Verder doen we onderweg wat eenvoudig rek- en strekwerk en lopen een tempo waarbij jij je eigen ritme bepaalt. En je ontmoet ook nog leuke medewandelaars!

Meedoen kan via een abonnement. Wat krijg je daarvoor?

  • Elke maandagochtend een wandeling in Den Treek van 08:30-09.45 uur. We starten vanaf de grote parkeerplaats aan de Dodeweg, ter hoogte van de fietsburg over de A28.
  • 1x per kwartaal organiseren we een Klompenpad route met samen koffie drinken na afloop.
  • Krijg antwoord op jouw persoonlijke gezondheids- of beweegvraag tijdens de wandeling.
  • 1x per kwartaal een inspiratielunch: een korte wandeling, vervolgens een presentatie rondom een gezondheidsthema. Daarna genieten we van een gezonde lunch. Deelname aan de presentatie en lunch is voor jou als deelnemer € 25,00 te voldoen bij aanmelding.
  • Regelmatig ontvang je een inspiratieblog, recept, beweegtips of ontspanningsoefening per email.
  • Alle activiteiten zijn op maandag.

In augustus 2021 houden we een zomerstop.

Deelnamekosten:

  • Lidmaatschap: € 12,50 per maand en is maandelijks opzegbaar met een maand opzegtermijn.
  • Betaling gaat via een automatische overschrijving.
  • Onderaan de pagina vind je een aanmeld-knop.

Introducees zijn welkom, zij mogen twee keer gratis meelopen. Ook bij de inspiratielunch zijn introducees welkom, zij betalen € 35.00 per inspiratielunch. 

Programma 2021

In verband met de huidige coronamaatregelen zijn de inspiratielunches en kooklessen voorlopig uitgesteld.

Voor de Inspiratielunch verzamelen we bij Hetties Kookschool, Verhoevenstraat 89, zijstraat van de Leusderweg in Amersfoort. Daar kun je je fiets stallen. Marcelle wandelt met de groep van 9:30-10:30 in het bos Klein Zwitserland. Daarna volgt een presentatie met aansluitend een Echt Eten lunch tot ongeveer 13:30 uur. Kosten € 12,50 graag voldoen bij aanmelding via onderstaande knop. 

  • inspiratielunch met thema 'Slaap je gezond'

Een lunchcafé over slapen, huh? Toch heeft wat je eet alles te maken met hoe ontspannen je bent en hoe goed en diep je slaapt. Tijdens je slaap herstelt je lichaam, zie het als een reset. Hoe meer gezonde voedingsstoffen je binnenkrijgt, hoe beter verloopt dit nachtelijk herstel. Heb jij slaapproblemen dan kan het zijn dat je lichaam 's nachts met andere zaken bezig is dan herstellen. Dat houdt je uit je slaap of zorgt ervoor dat je licht of te kort slaapt. Andersom heeft de kwaliteit van je slaap veel invloed op je eetgedrag de volgende dag. Ben je al moe als je wakker wordt? Dan grijp je waarschijnlijk eerder naar 'snelle suikers' om weer energie te voelen. Zo heb je al snel een vicieuze cirkel. Ben jij er aan toe om dit te doorbreken, meld je dan aan.

 

Meer informatie over de inspiratie lunches vind je hier

Ik wil graag meer informatie over Lopen op Maandag